Menu

Lidt nyt fra fodboldafdelingen

image
15. december 2017 kl. 11:49

Der er gang i mange ting, og vi i bestyrelsen arbejder hårdt og målrettet for at kunne tilbyde de bedst mulige rammer for alle vores ivrige fodboldspillere og engagerede trænere.

Frugtbart samarbejde fortsætter
Som nævnt i en tidligere udgave af bladet er der på seniorniveau indgået et klubsamarbejde med Seminariets Idrætsklub, SSIK. Alle involverede parter har været begejstrede for samarbejdet, og derfor er det glædeligt og naturligt, at vi har forlænget samarbejdet foreløbigt for to år.

Efter et forår, hvor førsteholdet stensikkert rykkede op i serie 3, har en hel del skader drillet holdet lidt her i efteråret. Forhåbningen og forventningen er dog, at vi bliver i serie 3 og i foråret er klar til at dyste om endnu en oprykning. I bestyrelsen er vi meget glade for, at vi i samarbejde med SSIK kan offentliggøre, at det har været muligt at forlænge træner Jesper Hillersborgs kontrakt med endnu et år.

En lille ring af guld…
Den sidste fredag i september bragede Kandis’ kendingsmelodi endnu engang ud af højttalerne i en festligt pyntet Funder hal. Og sikke en fest det blev! Borgmester, Steen Vindum, åbnede ”ballet” med en lille tale fra scenen, og derfra gik det over stok og sten med god mad, fællessang og lokale solister som akkompagnement til Kandis. Der skal lyde en kæmpestor tak til de mange frivillige, der bakkede op, samt til aftenens sponsorere. Endvidere vil vi gerne anerkende det enorme arbejde, som styregruppen har præsteret. Vi tror på, at alle havde en god oplevelse med Kandis, og vi håber på, at vi igen til næste år kan invitere Funders borgere til et brag af et halbal.

Byfest i smatten, men stadig på toppen!
Når nu vi er ved fest, vil fodboldafdelingen ligeledes gerne sende vores anerkendelse til gruppen bag ”Byfest på toppen”. Ikke engang vejrguderne kunne forhindre, at jeres store arbejde mundede ud i en supergod weekend med festlig stemning og højt humør. Stor cadeau til jer!

Ungdommen drager (forhåbentligt) udenlands
For ungdomsholdenes vedkommende fortsætter den gode udvikling med tilgang af medlemmer. Vi arbejder på, at vi fra foråret 2018 kan præsentere et U16- hold for første gang i mange sæsoner. Det er ligeledes vores forhåbning, at vi i Påsken 2018 sender minimum et af vore talentfulde ungdomshold til en international turnering i Holland, og at dette bliver en årlig tradition i ungdomsafdelingen.

Slutteligt skal vi fra ungdomsafdelingen beklage det urimeligt beskidte og våde træningstøj, som I forældre får med hjem i sportstaskerne! Men UHA, hvor har vi bare haft et vådt efterår, og tøjets tilstand modsvarer jo heldigvis bare indsatsen på banen. Til gengæld kan vi glæde jer med, at vi er lykkedes med at få haltider til indefodbold til vinter. Både i Funder hallen og i den nyopførte Kragelund hal, og her skulle det altså være tørvejr…

Med ønsket om et godt efterår
Bestyrelsen