Menu

Nyt fra fodboldafdelingen

image
14. marts 2018 kl. 10:58

I fodboldafdelingen er vi kommet godt i gang med 2018, og vi har ere spændende aktiviteter på plakaten.

Her i foråret starter vi igen et seniordamehold op i Funder. Dette er endnu en udløber af vores eksisterende og meget velfungerende samarbejde med Seminariets Idrætsklub, SSIK. Vi er glade for igen at kunne tilbyde kvindefodbold i Funder, og vi vil kraftigt opfordre alle lokale interesserede - uanset tidligere erfaring med fodbold - til at komme og være med. Følg med på Facebook og vores hjemmeside for yderligere infor- mation.

I lighed med tidligere år holder vi fælles standerhejsning for ungdomsafdelingen. I år løber dette af stablen søndag d. 4. marts kl. 10.30. Der vil være en kort velkomst, hvorefter der selvfølgelig skal spilles hyggebold, inden Hanne byder på lidt godt i Klubhuset. Som noget nyt får vi i år besøg af vores samarbejdspartner Sportmaster, der har lovet at lave et par gode dagstilbud på nye fodboldstøvler til ungerne og vil præsentere vores klubdragt. Alle børn er meget velkomne!

Ved dette blads udgivelse har vi haft generalforsamling i fodboldafdelingen.
I skrivende stund er forventningen, at 2017 har været et tilfredsstillende år. Forventningen er, at bestyrelsen fortsæt- ter men med en enkelt tilføjelse.
I juni afholder vi igen vores ungdoms- fodboldstævne, og selv om det bliver svært, forventer vi, at stævnet i år bliver 
mindst ligeså vellykket som tidligere år. Vi har ligesom tidligere år brug for hjælp fra lokalområdet for at få enderne til at mødes, og derfor vil vi allerede nu opfordre til, at alle, der kan afse et par timer d. 3. juni, giver besked om dette til enten Rune Mangelsen (tlf. 30 30 37 17) eller Mikkel Frost (tlf. 26 36 46 16).

Ved årets Lederfest i februar k Kasper Juul fra fodboldafdelingen tildelt årets lederpokal, hvilket også kan ses i omta- len af lederfesten andetsteds i bladet. Kasper var indstillet for sit mangeårige virke i klubben. Kaspers fodboldkarriere startede som 6-årig, men han k klub- livet ind under huden endnu tidligere, da hans mor og far allerede var aktive i klubben hhv. som gymnast og fodbold- spiller. Kasper er nuværende og erårigt medlem af bestyrelsen, har mange år som aktiv seniorspiller på bagen og en masse år som træner med i ku erten.

I bestyrelsesarbejdet knokler han som seniorformand, kampfordeler, kontakt- person til JBU og forfatter af fodboldens hjemmeside. I vores succesfulde samarbejde med SSIK på seniorsiden har Kasper har været drivkraften fra Funders side af, hvilket har været af meget stor betydning. Kasper er far til 2 drenge, en god kammerat og en ægte holdspiller og kulturbærer.

Vi ønsker Kasper Juul tillykke med årets lederpokal.

Rune Mangelsen,
Formand, fodboldafdelingen