Menu

Forårssæsonen senior

image
24. juli 2019 kl. 22:10

Forårssæsonen er i fuld gang i skrivende stund, og vi har stadig masser af spæn-
ding i de forskellige serier. Serie 3 ligger i øjeblikket til at skulle spille om oprykning, og der venter to spændende kampe mod hhv. Bording og B74, der bliver afgørende for oprykningen til serie 2. Holdet har været meget stabilt gennem sæsonen, har vundet store sejre og har haft stor tro på tingene.

Serie 4 ligger i øjeblikket under stregen, men kan med to sejre i de sidste to kampe samt hvis Hørning ikke får flere point blive i serie 4. Holdet har haft mange tætte kampe, men indsatsen har desværre ikke givet så mange point som håbet. I løbet af sæsonen har spillerne
fået et indtryk af niveauet i serie 4 og har også måttet sande, at der er et stykke vej op til toppen.

Serie 6, i klubregi også kendt som FC Astralis, er startet rigtigt godt og kommet i en pulje med lidt bedre hold, så udfordringen er blevet større. Lige for øjeblikket ligger de midt i tabellen, men bryster sig ved et generelt flot fodboldspil, og stemningen er som sædvanlig i højsædet.

Damerne har fortsat ét 7-mandshold, og de har haft tilgang af nye spillere. Træningen foregår stabilt både tirsdag og torsdag. Turneringsmæssigt ligger de flot i toppen, og har kun to kampe tilbage.

Af sociale arrangementer kan nævnes SSIK Sponserfest og Games d. 25. maj. Arrangementet forløb planmæssigt med aktiviteter, quiz, hygge og godt vejr på Århusbakken med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse på Zwei Grosse Bier Bar i Silkeborg.

I samarbejdsudvalget ser vi frem til en spændende afslutning på sæsonen, og vi ser også frem til næste sæson, hvor det gode samarbejde mellem SSIK og Funder GF fortsætter.

God sommer!
Samarbejdsudvalget