Menu

Danbolig Cup 2019

image
24. juli 2019 kl. 22:02

Igen i år var vi i fodboldafdelingen vært for vores, efterhånden traditionsrige, fodboldstævne Danbolig Cup. Som navnet antyder, var Simon fra Danbolig Silkeborg, igen i år navnesponsor. Vi har i flere år haft et rigtigt godt samarbejde med Simon, og vi er glade og taknemmelige for hans engagement i Funder GF. Selv om vi godt var klar over, at det ville blive en stor opgave, var målet i år at overgå vores succeser fra de tidligere stævner, og i al beskedenhed synes vi faktisk, at vi klarede det. I alt 1100 spillere fordelt på 135 hold havde – ifølge alle tilbagemeldinger og vores egen mavefornemmelse – et supergodt stævne.

Faktisk vil vi fra bestyrelsens side gå så langt som at kalde det vores hidtil mest vellykkede stævne. Samtidigt med, at vi tillader os at klappe os selv lidt på skuldrene, vil vi også gerne anerkende og takke de mange hjælpere, der trådte til og gjorde det muligt for os at afvikle dagen. Det er fantastisk dejligt at I igen og igen er der, når vi har brug for jer, og regnestykket er ganske simpelt: Det havde ikke været muligt at give Funders fodboldbørn denne oplevelse uden jer, så på vegne af hele fodboldafdelingen.
– MANGE TAK FOR HJÆLPEN!

Nu, hvor vi er i takkehjørnet, sender vi også en hilsen til Nicki fra DGI Midtjylland, der har arrangeret stævnet sammen med os.