Menu

Efteråret 2018

image
27. december 2018 kl. 10:53

Efter sommerferien har der igen været fuld fart på i ungdomsafdelingen. Om det er kvindelandsholdets succes, som vi mærker en effekt af, skal være usagt, men vi kan med tilfredshed og glæde konstatere, at flere og flere piger har mod på at spille fodbold. Intet mindre end 18 piger fra årgang 2008/09 giver den hver uge gas på banerne, ligesom årgangene 2011/12 er fornemt repræ- senteret.

Denne udvikling er vi naturligvis glade for, og vi vil kraftigt opfordre til, at alle, der har lyst til at prøve fodbold, henven- der sig!

Efteråret har naturligvis også budt på opstart af en ny årgang. Således har år- gang 2014 siden ferien slidt på banerne. Der meldes om højt humør, store talen- ter og trætte børn!

Her i efterårssæsonen har vi også budt velkommen til 3 unge mennesker fra 7. klasse. De tre vil i forbindelse med et

skoleprojekt gerne prøve kræfter med trænergerningen. Det har været en fornøjelse at opleve det gåpåmod, som de alle tre har udvist, og børnene på U5 og U6 har virkeligt nydt at spejle sig i ”de store”. Vi har altid lyst og mod på at hjælpe, hvis andre unge sidder derude med ønske om at prøve at være med på sidelinjen! Derfor vil vi opfordre til at man kontakter Torben Rask (21799487), hvis man har lyst til at prøve.

Efterhånden, som dagene bliver kortere, skrues der naturligt også ned for fod- boldblusset. Nogle hold træner videre
i vinterperioden – enten ude eller inde

– mens andre går lidt i ”hi” eller dyrker en anden sportsgren indendørs, mens de venter på forårets komme. Til foråret forventer vi igen at lave fælles opstart på tværs af alle årgange, men mere om dette til den tid.